Teraszburkolás

Pergola Systems

WPC BURKOLATOK ÉS RENDSZEREK

PLATFORM

A platform, vagy más néven dobogó szett kiváló minőségű alumínium és rozsdamentes acél komponensekből áll. Előnye, hogy magassága állítható és kompatiblis a burkolatok nagy részével, legyen az fa, WPC, kerámia vagy éppen kő.

Standard - teraszok/ színpadok kialakítására alkalmas - és Extra - pergolákkal kompatibilis, nagy teherbírású - típusok közül választhat. Felépíthetők sima betonozott, térköves, füves vagy épp kavicsos talajon is egyaránt.

KERÍTÉSEK, KORLÁTOK

A WPC kerítéselemek ötvözik a fa és a műanyag minden előnyét. A WPC kerítéselemek a legújabb trendeket képviselik a modern építőelemek piacán. Fatartalma miatt rendkívül szép, a valódi fához hasonló megjelenést kölcsönöz, míg a műanyag összetétele miatt rendkívül rugalmas, erős, nem reped, nem törik és ellenálló a gombákkal, a rothadással és a kártevőkkel szemben. Karbantartást nem igényelő, időtálló, modern és esztétikus megoldás.

BURKOLATOK

A WPC falburkolati rendszerek teljesen egyedi, exkluzív, mai trendeknek megfelelő designt képviselnek.

Famintás felületüknek köszönhetően egyszerre természetes, de ugyanakkor modern kialakításúak, ötvözve a WPC burkolati anyagok összes pozitív tulajdonságával.

Nem vetemednek, nem kopnak, időtállóak és rendkívül magas UV-ellenállósági képességgel rendelkeznek.

A falburkolati rendszerek hasonlóan a WPC teraszburkolati és kerítésrendszerekhez, nem igényelnek speciális felületkezelést. Anyagában színezettek, így az esetleges felületi karcokat szinte teljesen elnyelik.

Telepítésük nem igényel magas szintű szakmai tudást, ami azonban fontos, hogy tisztában legyenek a WPC termékek egyik legfontosabb tulajdonságával, a hőtágulással. Felhelyezésük speciális kiképzésű alumínium klipszekkel történik, WPC párnafára. Élzárásként L-élzárót, vagy adott esetben Egyenes oldaltakarót ajánlunk.

01

PLATFORM

A platform, vagy más néven dobogó szett kiváló minőségű alumínium és rozsdamentes acél komponensekből áll.

02

KERÍTÉSEK, KORLÁTOK

A WPC kerítéselemek ötvözik a fa és a műanyag minden előnyét.

03

BURKOLATOK

A WPC falburkolati rendszerek teljesen egyedi, exkluzív, mai trendeknek megfelelő designt képviselnek.

INFORMÁCIÓK

ELÉRHETŐSÉGÜNK

info@pergola-systems.com

+36 20 430 4444

+36 20 429 4444

Kapcsolat