Vezérlés és egyéb kiegészítők

Pergola Systems

Szenzorok

Szerelje fel árnyékolóit szél, eső-, hó- és fényszenzorokkal, hagyja hogy az intelligens rendszerek minden időben gondoskodjanak a megfelelő klímáról árnyékolója alatt. Vezérelje távirányítón vagy mobilalkalmazáson keresztül egyszerűen, kényelmesen a kanapéjáról.

Automata rendszerek

Az RTS a Somfy hagyományos vezeték nélküli protokollja, biztonságos, ugrókódos rendszer, mely lehetővé teszi a különféle lámpák, árnyékolók és egyéb eszközök biztonságos rádiós működését. Nagyobb kényelem a vezeték nélküli távirányítónak köszönhetően. Olyan projektekhez ajánlott ahol távirányítóval szeretné vezérelni árnyékolóit.

Az IO az otthonautomatizálásban használatos intelligens, biztonságos vezeték nélküli megoldás, ami az egész otthon irányítását végzi. Hosszútávú projektekhez ajánlott, ha később bővíteni szeretné rendszerét más termékekkel is.

Fűtőegység

Rádiós működtetésű hősugárzó árnyékolókhoz. Egy gombnyomás és a hűvős idő ellenére már kezdőthet is az ebéd vagy vacsora a teraszon.

A termék francia gyártmány.

  • - Szabályozható hősugárzás (dimmelhető)
  • - Köztes pozíció
  • - 92% energia-hatékonyság
  • - Univerzális rögzítő konzol: falra, mennyezetre, napellenzőre

Blue-tooth hangszórók

Fokozza a felhasználói élményt beépíthető blue-tooth hangszórókkal és hallgassa zenéit bármely mobileszközről vagy tabletről.

INFORMÁCIÓK

ELÉRHETŐSÉGÜNK

info@pergola-systems.com

+36 20 430 4444

+36 20 429 4444

Kapcsolat